20140327_Website_10

Advies voor verbetering

U weet dat er wat moet veranderen. Uw organisatie haalt de doelen niet, rapporten komen te laat of geven u geen informatie waar u op kunt sturen, de cijfers zeggen u niets … Of u heeft inmiddels al een scan laten doen en het rapport met aanbevelingen voor de verbetering van de rapportageprocessen ligt voor u op tafel.

Maar hoe nu verder? Wanneer moet wat gebeuren en wie kan dit het beste oppakken? Welke aanbevelingen wilt u gaan uitvoeren, hoe wilt u dat doen en met wie? Misschien wilt u uw controllers niet in de wielen rijden, vindt u het lastig hen te vragen het anders te doen. Misschien bent u zelf controller en bent u gewend op een bepaalde manier te werken en weet u niet goed hoe u veranderingen kunt implementeren.

Of u nu in de directie zit of controller bent, The Cyclist kan u hierbij helpen. Wij adviseren u hoe u processen zo kunt inrichten dat heldere en juiste informatie op tijd wordt aangeleverd om rapportages te maken, die voldoende informatie geven voor vervolgacties.

Advies van The Cyclist helpt u realiseren dat u meer kunt halen uit de rapportages. En als gevolg daarvan meer kunt halen uit uw organisatie. Met het advies kunt u zelf nieuwe wegen inslaan.

Bent u geïnteresseerd in advies van The Cyclist? Neem contact met ons op, we maken graag een afspraak.
contactformulier