20140327_Website_10

Gericht en efficiënt rapporteren

Je hebt rapporteren en rapporteren. Vaak ligt de focus van een maandrapportage op de betrouwbaarheid en volledigheid van gegevens. En dat is meteen één van de voornaamste redenen waarom nog wel eens te laat wordt gerapporteerd. Maar al die cijfers op een rijtje, wat maakt u daar uit op?

The Cyclist maakt uw maandrapportages op een andere manier. Versnelt het rapportageproces door datastromen te automatiseren. Zodat er tijd overblijft voor analyse en een advies. Niet het dataverkeer moet centraal staan, maar de grondige analyse van gegevens en de kwaliteit van een advies waar de organisatie op kan sturen.

Zo’n rapportage vertelt u welke resultaten uw bedrijf heeft gehaald met uw huidige strategie. Vallen resultaten mee of tegen en waar ligt dat aan? De kwaliteit van de producten? De manier waarop ze in de markt worden gebracht? Hoe ze zijn ontvangen in de markt? De kunst is om de resultaten snel te analyseren, acties te bedenken en die uit te voeren. Hoe korter u de cyclus resultaten-analyse-acties maakt, hoe sneller u kunt bijsturen, hoe succesvoller uw organisatie is.

Wilt u weten hoe The Cyclist rapporteert? Neem gerust contact met ons op, we maken graag een afspraak.
contactformulier