over-ons-lang

over-ons-bert

Over The Cyclist

The Cyclist helpt organisaties om hun doelstellingen te bereiken door hun rapportage te optimaliseren. We richten ons op de directies van het midden- en kleinbedrijf en op controllers van grotere organisaties. Directies hebben kwalitatief hoogwaardige informatie nodig om hun bedrijf te kunnen leiden naar groei. Controllers kunnen de motor zijn tot dat succes.

Onze passie is bedrijven helpen te groeien door betere rapportages. Wij denken dat leiders van bedrijven hun tijd beter kunnen besteden dan met het lezen van maandrapporten waarin geen duidelijke richting wordt gegeven aan de betekenis van de resultaten. Wij geloven dat controllers hun tijd beter kunnen besteden dan met het presenteren van nietszeggende gegevens. Wij weten zeker dat als de betekenis van de resultaten wordt gepresenteerd, dit zal leiden tot versterking van bedrijven. Sterkere bedrijven bereiken meer resultaten voor hun cliënten en hun medewerkers, omdat ze het potentieel ontsluiten dat in hen besloten ligt.

Door jarenlange ervaring bij mediabedrijven hebben we specifieke deskundigheid op het gebied van rapporteren voor deze branche. Mediabedrijven moeten zich door de sterke concurrentie en technologische vooruitgang steeds vernieuwen en soms drastische keuzes maken in hun product portfolio. Een heldere rapportage met een scherpe analyse en een duidelijk advies is daarbij onontbeerlijk.

‘Meten. Volgen. Aanpassen. De resultaten staan niet op zich, maar leveren informatie voor het bereiken van je doelstellingen. Een goede rapportage laat zien welke mogelijkheden er zijn en is zo een uitnodiging om het nog beter te doen. Dan wordt rapporteren een feestje en kun je met energie en plezier je doelstellingen halen en groeien als organisatie. Dat is waar The Cyclist voor staat.’
Bert van der Meer, eigenaar The Cyclist